Kaupallinen yhteistyö: Hintaopas.

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 sisältää mullistavia ominaisuuksia hienostuneessa rungossa. Siinä on esimerkiksi unenseuranta, happisaturaatiomittari, sekä reaaliaikainen korkeusmittari.

Garmin fēnix
Garmin fēnix 6

Kauniisti muotoiltu Garmin Fenix 6 -urheilukello ja älykello auttaa sinua seuraamaan liikuntasuorituksiasi ja terveyttäsi tarjoamalla laajat smart watch ja urheiluominaisuudet sekä sykkeen-, askelmittari ja kuukautiskierronseurannat.

Fitbit Charge 4
Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4 -aktiivisuusrannekkeessa on integroitu GPS, spotify-ohjaus, ja vedenkestävyys jopa 50 metrin syvyyteen asti.

Garmin Instinct Solar
Garmin Instinct Solar

Garmin Instinct Solar -urheilukello latautuu automaattisesti aurinkoenergian voimalla, ja täyttää Yhdysvaltain sotilasstandardin asettamat kestävyysvaatimukset. Urheilukello voidaan yhdistää älypuhelimeen Bluetooth-yhteyden avulla.

Polar Grit X
Polar Grit X

Polar Grit X on kestävä urheilukello rankempiin olosuhteisiin, sillä se täyttää armeijatason MIL-STD-810G -kestävyysstandardin vaatimukset. Urheilukello tarkkailee sykettä, kuormitusta sekä yöllistä palautumista. Laitteessa on myös GPS-paikannus.

Polar Ignite
Polar Ignite

Treenaa tehokkaammin Polar Ignite -urheilukellon avulla. Se on varustettu treenioppaalla, unenseurantaominaisuuksilla, GPS-paikantimella sekä tarkalla ranteeseen sijoitetulla sykemittarilla.

Polar Vantage V2
Polar Vantage V2

Polar Vantage V2 -urheilukello mittaa liikunnan rasitustasoa sekä palautumista, ja tarjoaa sinulle soveltuvia valmiita liikuntasuunnitelmia. Laitteessa on Bluetooth-yhteys, paikannus sekä pitkä akkukesto. Urheilukello on vedenkestävä 50 metriin asti.

Samsung Galaxy Watch 3
Samsung Galaxy Watch 3

Elegantti Samsung Galaxy Watch 3 -älykello tarjoaa aktiivisuus- ja terveysseurannan sekä loistavat yhteysmahdollisuudet. Älykellolla on 5ATM-vedenkestävyys, ja se täyttää myös MIL-STD-810G-sotilasstandardin vaatimukset.