VALOO VALOKUITU – TUTKITUSTI EDULLISIN VALOKUITUTOIMIJA!

Previous slide
Next slide

Valokuidulla toteutettu internetyhteys on maailman nopein, ympäristöystävällisin ja toimintavarmin tiedonsiirtomenetelmä! Valoo investoi Suomen valokuituverkkoon satoja miljoonia euroja ja rakentaa kymmeniä tuhansia uusia valokuituliittymiä eri puolille Suomea.

Valoo Valokuitu tutkitusti edullisin valokuitutoimija! (Kauppalehti 13.9.2022) Käytössämme on markkinoiden yksinkertaisin hinnoittelumalli, emme veloita uusilla rakennusalueillamme mitään valokuituliittymän rakentamisesta, yhteyden kytkennästä tai sen ylläpidosta. Maksat vain internetin käytöstä valitsemasi valokuituyhteyden mukaan. 

Rakennamme moderneilla tekniikoilla vähäpäästöisintä tiedonsiirtoverkkoa, jonka elinkaari on jopa sata vuotta. Rakentamiskulujen osuus koko kuidun elinkaaren ajalle laskettuna on vähäinen, minkä vuoksi pystymme tarjoamaan valokuituyhteyden rakentamisen täysin ilmaiseksi ja nettiyhteyden maksutkin ovat tutkitusti edullisimmat.

Valoo Netti on 100 % valokuitu, jonka ansiosta netti ei pätki. Valokuituverkkomme on aidosti avoin verkko, joka tarkoittaa sitä, että teknisen projektin valmistuttua voivat kaikki operaattorit tarjota kauttamme haluamiaan liittymätuotteita ilman nopeus- tai muita rajoituksia. Näin laajaa avoimuutta ei tarjoa yksikään Suomessa toimiva valokuituyhtiö.
Valoo Netin voit tilata vaivattomasti verkkosivuiltamme, kirjoita saatavuushakuun osoitteesi ja paina ”Hae”. Jos osoitteeseesi on saatavana Valoo Valokuitu, pääset valitsemaan sinulle sopivan valokuituyhteyden ja lisäpalvelut.

Fibre

MIKSI VALOO VALOKUITU?
Valokuituliittymän rakentaminen-, ja asennustyöt 0 €
Tilaa valokuituliittymä ennen alueesi rakennuksen alkamista ja saat Valoo Valokuidun 0€* hinnalla (norm. 2490€). Sitoudut ainoastaan 24kk määräaikaiseen nettiliittymäsopimukseen alk. 897,60€/24kk

Laajakaistaliittymän käyttöönotto- ja ylläpitokustannukset 0 €
Valokuituliittymän valmistuttua emme veloita kytkentä tai avausmaksuja.
Jos 24kk määräaikaisen nettiliittymäsopimuksen jälkeen haluaisit laittaa nettiyhteyden tauolle, et maksa mitään ylläpito- tai muita maksuja kotiisi jäävästä liittymästä.

Pidetään mitä luvataan
Maksat vain internetin käytöstä valitsemasi nopeuden mukaan. Valokuitu toimii aina viiveettömästi ja täydellä nopeudella, ei enää netin pätkimistä.

Nopea valokuidun rakentamispäätös
Teemme alueen ensimmäisen rakentamispäätöksen 12 kuukauden kuluessa myynnin aloittamisesta.

Valokuitu on sadan vuoden investointi
Valokuitu kestää käyttöä jopa 100 vuotta. Valokuidun siirtokapasiteetti on niin korkea, että se ratkaisee internetin käyttötarpeet myös tulevaisuudessa.
Pienempi hiilijalanjälki
Valokuidun hiilijalanjälki on 95 % pienempi kuin 5G:ssä. Valokuitu on tietoliikenteen kestävän kehityksen kulmakivi.