Parhaat lainatarjoukset - Vertaa lainoja helposti Sortterin avulla

Sortter on suomalainen palvelu, joka auttaa sinua löytämään edullisimman lainan jopa 60 000 euroon asti. Palvelumme on 100% asiakkaan puolella, 100% ilman piilokuluja ja 100% suomalainen. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit hyödyntää Sortterin tarjoamia parhaita lainatarjouksia ja löytää juuri sinulle sopivimman rahoituksen.

Lainojen vertailu on helppoa ja nopeaa

Sortterin avulla voit vertailla lainoja helposti ja nopeasti. Yhdellä hakemuksella saat useita reiluja lainatarjouksia, ja voit valita niistä itsellesi parhaan. Lainahakemus on ilmainen, ja saat lainapäätöksen kaikilta yhteistyökumppaneiltamme. Lainojen vertailu onnistuu kätevästi, sillä näet lainatarjoukset selkeästi esitettynä.

Reilu lainavertailu

Asiakkaidemme etu on meille tärkeää, ja siksi haluamme varmistaa, että löydät aina edullisimman vaihtoehdon vertailustamme. Lainatarjoukset järjestetään aina edullisuusjärjestykseen, joten voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen lainan.

Nopea lainapäätös

Sortterin kautta haettu laina on nopea ja helppo tapa saada rahoitusta. Yhdellä hakemuksella saat useita lainatarjouksia ja voit valita niistä itsellesi sopivimman. Lainapäätös saapuu usein jopa muutamassa minuutissa.

Läpinäkyvyys on avainasemassa

Sortterin palvelussa ei ole piilokuluja tai ylimääräisiä maksuja. Lainatarjoukset esitetään aina selkeästi ja ymmärrettävästi, joten voit vertailla niitä helposti keskenään.

Ei piilokuluja

Palvelumme on täysin ilmainen, eikä siinä ole piilokuluja. Voit hakea lainaa ja vertailla lainatarjouksia huoletta, sillä se ei maksa sinulle mitään.

Selkeät lainatarjoukset

Lainatarjoukset esitetään selkeästi ja ymmärrettävästi, joten voit vertailla niitä helposti keskenään. Näet jokaisesta lainatarjouksesta muun muassa lainasumman, laina-ajan, nimelliskoron, todellisen vuosikoron ja mahdolliset pankin veloittamat palkkiot eriteltynä.

Turvallisuus on taattu

Sortterin palvelu on rakennettu parhaita tietoturvakäytäntöjä noudattaen, ja se toimii täysin salatussa ympäristössä. Luotamme vain niihin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin, joiden tietoturva on taattu.

Tietoturva

Tietoturva on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi olemme panostaneet palvelumme tietoturvaan. Voit olla varma, että henkilötietosi pysyvät turvassa ja salassa.

Luotettavat yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Voit luottaa siihen, että saat parhaat lainatarjoukset turvallisesti ja luotettavasti.

Ilmainen palvelu

Sortterin palvelun käyttäminen on maksutonta. Voit hakea lainaa ja vertailla lainatarjouksia ilmaiseksi, ilman mitään kuluja.

Suomalainen palvelu

Sortter on suomalainen palvelu, ja olemme saaneet Avainlippu-tunnuksen. Voit luottaa siihen, että saat kotimaista palvelua ja tukea tarvittaessa.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on yksi suosituimmista syistä hakea lainaa Sortterin kautta. Voit kilpailuttaa nykyiset lainasi ja saada uuden, edullisemman lainatarjouksen. Yhdistämällä lainasi voit säästää rahaa ja helpottaa talouden hallintaa.

Säästä rahaa

Lainojen yhdistämisellä voit säästää merkittävästi rahaa. Voit saada satojen tai jopa tuhansien eurojen säästöt, kun jälleenrahoitat vanhat lainasopimukset paremmilla lainaehdoilla.

Helpompi talouden hallinta

Lainojen yhdistäminen tekee talouden hallinnasta helpompaa. Yhdistämällä lainasi yhdeksi edullisemmaksi maksusopimukseksi voit hallita talouttasi helpommin ja selkeämmin.

Lainaa yhteishakijan kanssa

Voit hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa, mikä voi parantaa lainatarjoustasi. Yhteishakijan kanssa haettu laina voi olla suurempi ja pienemmällä korolla kuin yksin haettu laina.

Yhteishakija parantaa lainaehdot

Yhteishakija voi parantaa lainaehdot, sillä pankit ja rahoituslaitokset katsovat lainan myöntämisen olevan vähemmän riskialtista kahden hakijan suhteen. Näin lainan takaisinmaksu on varmempaa kahden hakijan tapauksessa kuin yhden.

Yhteishakijan vastuu

On hyvä huomata, että yhteishakija on yhtä lailla vastuussa lainan takaisinmaksusta kuin päähakijakin. Yhteishakijan tulee olla tietoinen velvollisuuksistaan ja varmistaa, että molemmat hakijat pystyvät hoitamaan lainan takaisinmaksun.

Lainalaskuri auttaa hahmottamaan lainan kulut

Sortterin lainalaskuri auttaa sinua hahmottamaan, miten lainan kulut ja korot vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin. Lainalaskurilla voit laskea erilaisten lainavaihtoehtojen kustannukset ja valita itsellesi sopivimman.

Laske lainakustannukset

Lainalaskurilla voit laskea erilaisten lainavaihtoehtojen kustannukset ja valita itsellesi sopivimman. Lainalaskuri auttaa määrittämään korot, kulut ja sopivan kuukausierän.

Hahmota talouden suunnittelua

Lainalaskurin käyttö ei sido sinua ottamaan lainaa, mutta se helpottaa suuresti oman talouden suunnittelussa. Voit tarkastella, kuinka lainasumma ja laina-aika vaikuttavat maksettavaan kuukausierään sekä lainasta koituviin kustannuksiin.

Kysymyksiä ja vastauksia lainavertailun tekemisestä

 

Miksi lainoja kannattaa vertailla?

Lainojen hinnoissa, eli koroissa ja käsittelykuluissa, on suuria eroja pankkien välillä. Voit säästää laina-aikana jopa satoja tai tuhansia euroja vertailemalla lainat huolellisesti ennen sopimuksen tekemistä.

Miten lainoja vertaillaan keskenään?

Lainat kannattaa vertailla todellisen vuosikoron mukaan. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki lainaan liittyvät maksut ja on vertailukelpoinen luku eri pankkien välillä. Kun valitset lainatarjouksen todellisen vuosikoron perusteella, voit olla varma, että valitsemasi laina on muita vaihtoehtoja edullisempi.

Kuinka nopeasti lainavertailu tapahtuu?

Lainojen vertaaminen onnistuu muutamassa minuutissa. Sinun tarvitsee täyttää yksi lainahakemus, jonka jälkeen saat pankkien ja rahoituslaitosten tekemät lainatarjoukset, joista voit valita itsellesi edullisimman. Lainojen vertaaminen Sortterin avulla on nopeaa ja yksinkertaista.

Mitä tietoja lainahakemuksen täyttämiseen tarvitaan?

Lainahakemuksessa kysytään hakemaasi lainaan ja omaan talouteesi liittyviä kysymyksiä, kuten:

  • Tarvittava lainasumma
  • Toivottu laina-aika
  • Lainanhakijan henkilötiedot
  • Hakijan säännölliset tulot ja menot
  • Asumismuoto ja työtilanne
  • Hakijan nykyiset velat ja luottokortit

Hakemuksen täyttäminen tulee tehdä huolellisesti, jotta pankit voivat tehdä sinulle parhaan tarjouksensa.

Voiko vanhoja lainasopimuksia vertailla tai kilpailuttaa?

Vanhat lainasopimukset kannattaa vertailla ja kilpailuttaa säännöllisesti. Kuluttajana voit maksaa nykyisen lainan pois sovittua aikaisemmin ja korvata sen edullisemmilla ehdoilla. Näin voit säästää lainan korko- tai käsittelykuluissa ja käyttöösi jää enemmän rahaa.